Foto: CNPN

Els resultats del CN PobleNou en l’arrencada del curs 2020-21 no estan sent els millors, ni per al sènior de rugbi ni per al de waterpolo. I és que, de moment, els quatre partits que han jugat els equips s’han saldat amb els mateixos resultats: derrotes.

Els de Yuri Colet van estrenar-se el passat divendres 13 a la piscina d’un dels cocos de la categoria, el CN Molins de Rei, i tot i que van donar la cara van acabar cedint (13-9). Més dolorosa, en canvi, va ser l’ensopegada a Can Felipa contra el Málaga, en un partit boig (15-16) que s’havia jugat uns dies abans. La Latina i CN Montjuïc (aquest darrer ja al desembre) seran els pròxims rivals del conjunt poblenoví.

Per la seva banda, el conjunt de Graham Smith no ha tingut opcions de guanyar en cap de les dues primeres jornades. El CNPN va perdre de forma clara a Saragossa contra la Universidad San Jorge Fénix (48-0) i a casa contra l’RC l’Hospitalet (12-46). Superat aquest tram exigent contra dos dels millors equips de la Divisió d’Honor B, l’equip tancarà el mes amb un desplaçament al camp dels Gòtics i un partit a la Mar Bella contra l’Akra Bárbara.