Víctor Torres, en un dels triomfs de l’equip lila. Foto: Antoni Zurita

L’inici de la temporada d’handbol és, com a mínim, prometedora per als dos equips del districte. I és que tant l’Handbol Sant Martí com el Poblenou han aconseguit bons resultats en les jornades que s’han disputat en aquesta Primera Estatal.

Com es podia esperar, els millors resultats els ha aconseguit el conjunt de Lorenzo Rueda, invicte i colíder de la classificació. El conjunt de la Verneda s’ha mostrat dominador com a local i també a domicili, fins al punt de ser el màxim golejador i el més sòlid en defensa un cop superades les primeres cinc jornades.

L’equip lila posarà el punt final a aquest segon mes de lliga el pròxim dissabte 26 a la Verneda contra el filial del Balonmano Granollers, mentre que alguns dels seus rivals del novembre seran el Sant Cugat, l’Esplugues o el Sant Quirze.

Per la seva banda, els poblenovins han aconseguit anar de menys a més, refent-se de les dues derrotes de les primeres jornades, fins al punt d’haver aconseguit allunyar-se de la zona baixa de la classificació amb una ratxa de resultats pròpia dels millors de la lliga.

Els de Fernando Pastor, que van aconseguir derrotar un gran en hores baixes com el Sant Esteve Sesrovires, clouran l’octubre visitant la pista de l’OAR Gràcia de Sabadell. El Joventut Mataró, el Palautordera o la Salle Montcada seran els seus tres primers partits del mes que ve.