Imatge d’una edició anterior del Fora Stocks. Foto. Eix Sant Martí

Amb l’arribada del bon temps el comerç local, tal com passa cada any, aprofita per organitzar diferents fires al carrer per mostrar els seus nous productes de temporada i les seves millors ofertes.

En aquesta línia, entre finals de maig i principis de juny el districte viurà un bon grapat de jornades al carrer amb el comerç com a protagonista. El tret de sortida el farà l’Eix Poblenou, que celebrarà la seva Mostra de comerç el pròxim 18 de maig a Can Saldrigas.

Una setmana més tard arribarà l’hora del famós Fora Stocks de l’Eix Sant Martí, que es farà el diumenge 26 de maig, entre les deu del matí i les vuit del vespre, a la rambla Guipúscoa, entre els carrers Agricultura i Maresme. A la fira hi haurà més de 50 parades de comerços associats i també es farà una fira d’artesans, que ja haurà començat el dia abans, i que enguany serà de temàtica hippie. Aquell mateix cap de setmana, concretament el dissabte 25, també està prevista la celebració de la Fira del Mar a l’avinguda Icària.

El primer cap de setmana de juny les mostres de comerç continuaran. En aquest cas, el dia 2 es farà la Mostra de comerç al Parc i la Llacuna, mentre que els dies 7 i 8 arribarà el torn de la Fira Artesana i de comerç al carrer Indústria i al passeig Maragall.