La il·luminació, un clàssic nadalenc. Foto: Ajuntament / La Granja

El grup municipal de Junts per Catalunya va aconseguir que tirés endavant, durant la Comissió d’Economia i Hisenda del passat 17 de setembre, una proposta que demana al govern municipal que durant la pròxima campanya de Nadal hi hagi una il·luminació nadalenca potent a la ciutat.

La proposta, que va tenir el vot favorable de tots els partits, exigeix a l’executiu municipal una campanya nadalenca que trenqui “el decreixement” dels darrers anys i que “posi especial èmfasi en reforçar i renovar la il·luminació de carrers, equipaments municipals i façanes d’edificis”.

Segons la portaveu de JuntxCat, Elsa Artadi, cal “potenciar el vessant cultural, solidari i de promoció econòmica i internacional de la ciutat en aquestes dates”. Artadi va afegir que “els eixos comercials les associacions de comerciants i els mercats municipals ja fan un esforç molt gran per dur a terme activitats i accions per potenciar la celebració d’aquestes dates”.

Per últim, la portaveu de JuntsxCat va lamentar la decisió del govern de retallar una setmana el temps durant el qual hi haurà penjada la il·luminació.