L’Ajuntament ha posat en marxa la campanya ‘Li toca al barri’, que té com a objectiu promoure les compres als comerços dels barris de l’Eix Besòs amb la moneda digital REC.

Així doncs, des del passat 27 de novembre s’hi han destinat 100.000 RECS (equivalen a 100.000 euros) que serviran per bonificar un 15% de les compres fetes amb aquesta moneda. En el cas de Sant Martí, a la campanya s’hi han adherit més d’una vintena d’establiments de la Verneda i la Pau i del Besòs i el Maresme. En total, comptant els 10 barris de l’Eix Besòs –a banda dels del districte hi ha Ciutat Meridiana, Vallbona, Roquetes, Torre Baró, la Trinitat Nova, la Trinitat Vella, Baró de Viver i el Bon Pastor–, l’Ajuntament calcula generar una facturació de 770.000 euros, el que suposarà entre 4.000 i 6.600 euros de mitjana per a cada un dels comerços que hi participen, gairebé 200.

A la campanya pot participar-hi qualsevol persona que estigui registrada a l’aplicació del REC com a usuari particular i que canviï un mínim de 50 euros a RECS a través de la mateixa aplicació.