Els hospitals treballen al límit de les seves capacitats. Foto: Laura Fíguls / ACN

El conjunt del districte ja hi ha més de 700 contagiats per coronavirus, tal com es pot observar al mapa de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, que està fet a partir de les xifres de casos positius que facilita el Departament de Salut. Les xifres es van actualitzar ahir.

En el cas dels barris, la xifra més alta de contagiats és a Sant Andreu de Palomar, on hi ha 298 persones que pateixen el virus. En segon lloc hi ha el barri del Congrés i els Indians, on n’hi ha 181. El tercer barri més afectat és el de la Sagrera, amb 118 casos. Tot i això, la zona on la taxa de casos per cada 10.000 habitants és més alta és a la Trinitat Vella, on hi ha 69 infectats per cada 10.000 persones.

41 MORTS A LA CASA ASIL
D’altra banda, pel que fa a les xifres de defuncions de la residència de gent gran Casa Asil, una de les més afectades pel coronavirus, l’actualització que van fer els seus responsables el 3 d’abril va servir per confirmar que ja hi han mort 41 persones. Set persones van morir a la residència i tres als centres on havien estat derivats.