Líders polítics i entitats del districte feliciten la capçalera per assolir el centenar d’edicions.

 

Laia Ortiz, Regidora (BComú)

Gràcies per mantenir dempeus la premsa local de proximitat. És imprescindible poder informar del dia a dia dels barris, dels projectes grans i petits que canvien la vida quotidiana i sovint queden amagats sota debats polítics del moment. La premsa local és un quart poder molt important per controlar i exigir-nos a l’administració rendiment de comptes. Línia Sant Andreu ofereix informació arrelada als barris, que d’altra forma els veïns i veïnes no tindrien. Felicitats!

 

Montserrat Benedí, Regidora presidenta (ERC)

En temps de lluita per la llibertat d’expressió, però també d’esforç per reinventar-se, aconseguir fer viables els projectes periodístics és motiu de satisfacció. És una bona notícia que un mitjà com el vostre segueixi fent periodisme de carrer i parlant de temes propers als nostres veïns i veïnes. Les publicacions locals són eines de participació, d’integració, d’opinió i de cohesió social i cultural als districtes i barris. Per molts anys Línia Sant Andreu!

 

Maria Ximena Gadea, PDeCAT

Agraïm la possibilitat de disposar d’aquest espai per fer-vos arribar una gran felicitació a tot l’equip de Línia Sant Andreu per haver arribat a l’edició número 100. En l’era digital, poder trobar una publicació de qualitat, gratuïta i en format paper, on les notícies són sempre d’interès local, és gairebé un luxe que hem de saber valorar. Us encoratgem a seguir fent la vostra feina per tal que pugueu celebrar 100 números més.

 

Jordi Obón, Ciutadans

100 números i en paper, la manera més clàssica i real d’arribar als ciutadans. En el món en el qual estem, on tot és digital, té molt mèrit. Felicitats per aquestes 100 edicions i esperem que n’arribin 100 més! Els mitjans de comunicació locals fan molta falta i ofereixen un gran servei als veïns dels barris. La informació a gran escala és important, però la local encara ho és més. Felicitats, Línia Sant Andreu, per la vostra feina!

 

Enric Fernández-Velilla, PSC

Us volem felicitar per la publicació del número 100. En un món on la informació està cada cop més dominada per les xarxes socials i pels grans grups de comunicació globals, és encomiable la vostra aposta per les notícies de proximitat. Feu una tasca essencial per informar sobre petites coses que passen al nostre entorn. Per això els i les socialistes pensem que esteu fent barri i ajudant a construir una ciutat centrada en les persones. Endavant, Línia Sant Andreu!

 

Ivan Altimira, CUP

Volem felicitar els 100 números del Línia Sant Andreu per ser una eina imprescindible per comunicar, sentir i explicar com de viu és el nostre districte. La premsa local i de proximitat apropa el nostre veïnat a nivell social, cultural i de reivindicació. També crea un vincle necessari de comunitat, on es fa una xarxa comunicativa i, al mateix temps, té la necessitat de ser rigorosa a causa de la proximitat dels fets i les vides.

 

Carmen Santana, PP

Muchas felicidades por llevar, nada más y nada menos, que 100 números haciéndoos eco de la información del distrito de Sant Andreu y todos sus barrios. La prensa local y de proximidad, como este periódico, es imprescindible para dar voz a los vecinos y recoger problemas y proyectos, tanto políticos como de las asociaciones y las entidades locales. Felicitaros otra vez y a por cien números más del Línia Sant Andreu!

 

Santi Serra i Cullell, Associació de Veïns de Sant Andreu

Com a andreuenc i president de l’Associació de Veïns de Sant Andreu m’agradaria felicitar-vos per haver arribat a l’edició número 100. La premsa de barri conserva, en bona part, una finalitat social i contribueix al coneixement entre veïnes i veïns gràcies a la capacitat de fer d’interlocutora entre el poble i el Districte (Ajuntament). Animar-vos a seguir fent la mateixa feina per tal que pugueu arribar a publicar 100 números més.

 

Pròsper Puig, Eix Sant Andreu

Moltes felicitats i per molts anys. Arribar al número 100 no és fàcil. Estem en un moment de canvis comunicatius i fer-se un lloc en aquest món és molt complicat. Per al comerç social i de proximitat, tenir un altaveu proper que es faci ressò de les nostres inquietuds i neguits és molt important. Un diari que es preocupi de les iniciatives locals és imprescindible, és el vehicle per arribar als nostres veïns. Gràcies Línia Sant Andreu i endavant.

 

Manuel Camino, UE Sant Andreu

Enhorabona Línia Sant Andreu per aquests cent números! La premsa local i de proximitat és bàsica per acostar-nos una realitat dels nostres pobles i barris que sovint queda en un segon o tercer pla en els grans mitjans de comunicació. La premsa local és un element més, i important, del teixit associatiu que ens ajuda a crear un sentiment d’identitat, així com ho fa la UE Sant Andreu. Llarga vida a la premsa de proximitat!