La Fabra i Coats és un referent cultural de la ciutat. Foto: Línia Sant Andreu

La Fabra i Coats serà a partir del dia 13 d’octubre un dels escenaris principals de la nova edició de la Biennal de Pensament ‘Ciutat oberta’, que fins al 18 d’octubre convidarà la ciutadania a debatre i reflexionar sobre els grans reptes de la societat contemporània amb un programa d’activitats i ponències per tota la ciutat i amb professionals locals, nacionals i internacionals.

Al recinte de la Fabra i Coats l’estrena serà el mateix dia 13 amb la taula rodona ‘Community Land Trusts. Propietat tripartida del sòl’, que servirà per parlar sobre el model de les ‘Community Land Trusts’, el fideïcomís de sòl comunitari. Es tracta d’un model de propietat compartida del sòl que representa una alternativa per fer front als alts preus del sòl i l’habitatge que ciutats com Barcelona pateixen.

Quatre dies més tard, el 17 d’octubre, arribarà el torn de l’acte ‘Barcelona Digital: Cocreant la memòria, ecosistema i economia de la Barcelona digital en clau de diversitat’, mentre que l’endemà el protagonisme serà per al joc en línia ‘Feeling raid’ i la sessió de diàleg ‘Coses que fan coses. Objectes tecnològics / Robots i algoritmes’.