La Casa Asil ja acumula 45 morts. Foto: Casa Asil

La situació de la residència d’avis Casa Asil continua sent complicada. De fet, després de constatar que tant per part de l’Ajuntament com de la Generalitat no els arribaven els tests per diagnosticar correctament els casos de coronavirus, han decidit comprar-los de la seva butxaca a una empresa de València i ja han pogut fer les proves a tots els seus residents. Ara estan a l’espera dels resultats que han d’aclarir la situació real de la residència.

Actualment viuen a la Casa Asil 73 avis i àvies. Ja acumulen 45 defuncions des de l’inici de la crisi de la Covid-19, però només està confirmat que sis persones van morir d’aquesta malaltia. Per altra banda, 55 dels seus treballadors continuen de baixa. Això sí, en l’últim comunicat emès per la Fundació asseguren que ara ja tenen “material suficient” per protegir-se i detallen que els ha anat arribant “de la Generalitat i també de diferents donacions”.

“El suport diari que estem rebent dels professionals del CAP Casernes, de Sant Andreu, continua sent impagable i els estem especialment agraïts, com també ho estem als professionals de Mutuam”, conclou el comunicat públic.