El procés d’urbanització de l’entorn de l’estació de la Sagrera ha començat aquest passat mes d’octubre i es preveu que estigui enllestit el primer trimestre del 2021. Les obres, que costaran 6,9 milions d’euros, permetran crear una àrea de 20.000 metres quadrats en aquesta zona.

Amb aquesta actuació, s’urbanitzaran els carrers Gran de Sant Andreu, Garcilaso i Berenguer de Palou, entre els carrers de Costa Rica i Ferran Turné. La finalitat dels treballs és fomentar la connexió i dinamització del barri de la Sagrera i el seu entorn.

L’Ajuntament remarca que el barri té una “ferida urbana” causada per la construcció de l’estació, i el projecte d’urbanització que recentment s’ha posat en marxa ha de servir per reparar aquesta situació.

OBRES A SANT ANDREU COMTAL
D’altra banda, Adif ha aprovat la licitació de les obres de la nova estació de Sant Andreu Comtal. Aquests treballs compten amb un pressupost de 8,1 milions d’euros i està previst que es duguin a terme en 11 mesos.

L’estació, que estarà integrada al futur parc de Sant Andreu-La Sagrera, tindrà dues escales mecàniques i dos ascensors, de manera que serà accessible per a les persones amb mobilitat reduïda.