Els veïns demanen l’expulsió dels legionaris. Foto: Twitter (@VdeRuben)

El projecte de l’Ajuntament que preveu la construcció d’una zona esportiva per a atletes refugiats al solar de les Casernes que fa servir la polèmica associació de legionaris, i que ha de permetre l’expulsió d’aquest col·lectiu, no acaba de convèncer l’Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar.

En declaracions a Línia Sant Andreu, el seu president, Santi Serra, afirma que estan una mica “decebuts” amb el projecte perquè “només contempla que els legionaris perdin el solar on fan les marxes però no el que hi tenen el local”. Tot i que Serra admet que l’anunci d’aquest projecte “és un bon inici” per aconseguir materialitzar una reivindicació -l’expulsió dels legionaris– que fa molts anys que dura deixa clar que hi ha “molts interrogants”. Aquests interrogants es poden començar a aclarir el pròxim 22 de gener, dia que està previst que se celebri una trobada entre els veïns, l’Ajuntament i el Consorci de la Zona Franca, propietària dels terrenys.

Deixant de banda l’expulsió dels legionaris, el projecte compta amb la implicació del Comitè Olímpic Internacional (COI) i està previst que les pistes que es construirien també les puguin fer servir els veïns.