El pop del parc de la Pegaso, la instal·lació estrella de la nova zona infantil d’aquest parc, es va convertir aquest agost en un dels protagonistes polèmics de les notícies andreuenques.

A principis d’agost el pop va ser notícia només estrenar-se per les queixes d’algunes famílies, que van denunciar que els nens es cremaven mentre baixaven pel tobogan, ja que aquest no lliscava prou. Fet de ferro roent, l’estructura del pop estava molt calenta durant els dies de més calor. Tot i que també hi va haver gent que es va mostrar satisfeta per la renovació del parc, l’Ajuntament va reaccionar i va assegurar que instal·laria un tendal per evitar els problemes causats per la calor. Finalment, i tal com va denunciar la CUP dues setmanes més tard de la polèmica, el tendal no es va col·locar.

D’altra banda, el pop també va ser víctima del vandalisme, ja que algú li va trencar un dels ulls i va provocar el despreniment de la peça. El consistori va precintar la instal·lació i al cap d’uns dies la va reobrir.