Una imatge de la ‘rainbow party’ de diumenge. Foto: Twitter (@Trinijove)

El barri de Baró de Viver es va acomiadar diumenge d’una nova edició de la seva Festa Major, que havia arrencat dijous passat.

Al llarg de quatre dies, els veïns van poder gaudir d’una celebració que, un any més, va tornar a programar diferents actes per a tots els públics. Els actes festius van arrencar el passat dijous dia 16 amb la inauguració, al Centre Cívic Baró de Viver, de l’exposició ‘Baró de Viver parla en imatges, segona part’. Es tracta d’una mostra que permet conèixer la història del barri a través de les fotografies de diferents veïns.

El segon dia de festa va arrencar amb la mostra artística del projecte ‘Amics i Circ’, mentre que a la tarda i al vespre la jornada va continuar amb la festa de l’escuma, el sopar comunitari, la sessió de monòlegs, el pregó i el ‘chupinazo’ del president de la Nova Associació de Veïns Pi i Margall, Óscar Simón, i el concert de l’orquestra Krater.

Dissabte el protagonisme va ser per les activitats esportives -tornejos de futbol infantil i femení, de petanca i de lluita grecoromana-, per l’exhibició dels Mossos d’Esquadra i la discomòbil. Diumenge la Festa Major es va acomiadar amb una jornada d’actes molt completa, on va destacar la botifarrada, l’homenatge a la gent gran i, finalment, el correfoc.