Els 10 padrins, durant la presentació de la cursa. Foto: Correbarri

Sant Andreu vol guanyar el seu quart Correbarri i atrapar Sant Martí al capdavant del palmarès històric de la cursa. Després de ser el districte dominant en les tres edicions anteriors, els atletes andreuencs han treballat a fons per tornar a exhibir el seu millor nivell en la cursa, prevista per al pròxim dia 13. De fet, el passat 30 de setembre es va fer l’acte de presentació de l’edició d’aquest any del Correbarri i, per tant, Sant Andreu ja coneix qui serà la seva padrina: es tracta de la waterpolista del CN Sant Andreu Paula Crespí, que pren el relleu d’una de les seves companyes de club, la nedadora África Zamorano.

Crespí i la resta de representants de la ciutat (com el boxejador Sandor Martín, l’actor Octavi Pujades, la polifacètica Carla Lladó o el periodista Eduard de Batlle, entre altres) van ser anunciats a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm en una tarda que ja s’ha convertit en un clàssic per escalfar motors de cara a aquesta cursa, que en aquest 2019 arriba a la seva vuitena edició.

El recorregut, un any més, portarà els atletes per la zona fronterera entre Sant Martí i Ciutat Vella. La sortida i la meta es faran des de la plaça del Mar, i els corredors i les corredores hauran de recórrer diferents punts emblemàtics del centre i el front litoral de la ciutat.