Aquesta imatge es repeteix per quart any consecutiu. Foto: Correbarri

Pòquer de victòries consecutives. Sant Andreu va tornar a demostrar, el passat diumenge 13 d’octubre, que continua sent el districte més ràpid de la ciutat, adjudicant-se la quarta edició del Correbarri. Aquest triomf col·lectiu situa els andreuencs en la primera posició històrica de la cursa ja que, després d’aquesta vuitena edició, empata amb els quatre títols que Sant Martí va aconseguir entre 2012 i 2015. Com ha passat en els últims anys, Sant Andreu va poder celebrar la victòria a la plaça del Mar.

L’agregat dels resultats dels runners santandreuencs va ser de 4.502 punts, una xifra que va significar una distància de gairebé 1.000 sobre el segon, l’Eixample, mentre que el districte de Sant Martí va haver de conformar-se amb la tercera posició.

Individualment, els millors resultats van ser la tercera posició de Víctor Doblas amb un temps de 32 minuts, només més baix que les marques de Mohamed El Ghazouany i Víctor Puyuelo, i la dissetena plaça de María Gómez, que va completar els 10 quilòmetres del recorregut en 44 minuts i 46 segons.

La waterpolista Paula Crespí, padrina de Sant Andreu, va participar en la cerimònia d’entrega de premis, mentre que els dos únics padrins que van ‘atrevir-se’ a recórrer els 10 quilòmetres van ser els actors Jordi Coll (Sants) i Jaume Casals (Ciutat Vella).