Els andreuencs viuen el millor moment del curs. Foto: UESA

Set jornades sense perdre (quatre victòries i tres empats) han significat 17 punts que situen la UE Sant Andreu en posicions de play-off. El conjunt de Mikel Azparren és, indiscutiblement, l’equip en millor moment de forma del grup 5 de Tercera Divisió, i després de 20 jornades ocupa la tercera posició.

L’any, de fet, va començar amb una d’aquelles victòries que signifiquen més de tres punts per a l’afició, un 0-2 al Nou Sardenya contra l’Europa. La setmana següent l’equip va tancar la segona volta empatant a dos contra el Terrassa, mentre que la segona volta es va posar en marxa amb un triomf per la mínima contra l’Esport Club Granollers.

El denominador comú d’aquest tram recent de la temporada, però, és la solidesa defensiva, ja que l’equip només ha concedit tres gols en les darreres jornades (de fet, en els dos darrers partits, dos contra els terrassencs i un contra els granollerins).

La voluntat de l’equip, doncs, serà mantenir aquesta inèrcia positiva i guanyadora en el tram final del mes i en l’inici del febrer. El desplaçament al Xevi Ramon de Vilassar de Mar posarà el punt final al mes, mentre que el primer rival que passarà pel Narcís Sala en el primer partit del febrer serà el Figueres. Després d’aquest enfrontament contra els empordanesos, la UESA visitarà el camp del Cerdanyola FC.