L’onze que Azparren va posar al camp de l’Horta. Foto: UESA

Tres partits, tres victòries. La UE Sant Andreu de Mikel Azparren ha començat la temporada 2020-21 com una piconadora, sense cap cas de Covid i convertit en el millor equip de la categoria, amb el permís del CF Igualada, el líder del grup 5A de Tercera, que també ha guanyat tots els partits que ha jugat fins ara.

UE Vilassar de Mar (0-1), UE Sants (2-1) i UA Horta (1-2) han estat les primeres tres víctimes dels quadribarrats, que han protagonitzat tres actuacions sòlides i solvents des del passat 18 d’octubre, data del reinici de la lliga. Kuku i Marcel Serramitja, amb dos gols cadascun, han començat el curs molt inspirats de cara a porteria i van ser els artífexs de la remuntada al Feliu i Codina en el derbi contra el conjunt de Víctor Valdés.

Mentre la situació sanitària (pròpia i dels rivals) ho permeti, la UESA seguirà jugant partits. El calendari previst per a aquest penúltim mes de l’any 2020 farà que els d’Azparren rebin el Banyoles el pròxim diumenge 8, que es desplacin al camp del Peralada una setmana més tard, que descansin (a cada grup de Tercera hi ha 11 equips, de manera que toquen dues jornades de descans a cadascun d’ells) i que rebin el Girona B al Narcís Sala el dia 29 en el que serà el darrer partit del mes.