Una imatge recent de l’estadi del conjunt quadribarrat. Foto: UESA

50 anys no es compleixen cada dia, i cal organitzar una bona festa per celebrar una efemèride d’aquestes característiques. L’estadi Narcís Sala va inaugurar-se el 19 de març del 1970 i per poder celebrar com cal aquest mig segle de vida, la UE Sant Andreu està acabant de preparar una sèrie d’activitats.

En aquest sentit, el club ja ha confirmat que el 4 de març s’inaugurarà una exposició sobre la història de l’estadi a la biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra que podrà visitar-se fins a finals del mes que ve. El mateix dia se celebrarà una taula rodona amb algunes de les figures més destacades del passat més recent de la UESA: Ismael Comas, Ramon Calderé, Dani Solsona, José Miguel Morales i l’exentrenador Jaume Creixell ja han confirmat l’assistència a aquest acte, on també hi haurà el capità Ton Alcover i el tècnic, Mikel Azparren.

TORNEN A CALÇAR-SE LES BOTES
Però una de les dates més esperades del conjunt d’actes de commemoració serà el diumenge 15 de març, quan es jugarà un partit de commemoració que enfrontarà un combinat de veterans del club contra un grup de jugadors veterans del Barça.

Durant la prèvia del partit desfilaran per la gespa de l’estadi jugadors del present i del futur del club, el seu planter.

EN PLENA FORMA
Aquest cinquantè aniversari, a més, arriba en un bon moment per al primer equip, que lluita per tornar a jugar el play-off d’ascens a Segona B. En els darrers partits del mes, els d’Azparren rebran el Sants i visitaran el camp del Santfeliuenc.