Els andreuencs estan immersos en un mal moment de resultats. Foto: UESA

El passat 25 de gener la UE Sant Andreu va anunciar la destitució de Mikel Azparren i, d’aleshores ençà, Miguel Ángel Samprón (de forma efímera) i Cristian Garcia han estat els responsables del primer equip quadribarrat. En aquest mes llarg, la UESA només ha guanyat un partit de futbol: el 27 de gener, al Narcís Sala, contra la UE Figueres (3-1).

Les quatre jornades posteriors a aquesta sèrie de canvis s’han saldat amb dos empats al Narcís Sala (contra l’Horta i el Peralada) i amb dues derrotes a domicili (3-1 a Banyoles i 2-1 al camp del Girona B, en el darrer partit del mes de febrer).

Aquesta sèrie de mals resultats han causat que l’equip perdi posicions (tot i que també ha afrontat la jornada de descans d’aquesta temporada) fins al punt que després de 16 jornades la UESA és cinquena, tot i que només té un punt menys (25) que el tercer classificat, l’EC Granollers (26).

L’objectiu pel qual lluitarà l’equip andreuenc en el segon tram de la temporada es decidirà en els quatre partits que jugarà durant aquest mes. El diumenge 7 la UESA rebrà la Fundació Esportiva Grama, una setmana més tard jugarà al Vallès Oriental contra l’EC Granollers, el dia 21 tancarà el primer tram al Narcís Sala contra el Cerdanyola FC i el diumenge 28 els quadribarrats jugaran al camp de la UE Figueres.

Si l’equip acaba entre els tres primers, jugarà la segona fase per pujar a la futura Segunda División RFEF, si la posició final és entre el quart i el sisè lloc també podrà fer-ho, però amb un camí més llarg, mentre que si tanca la primera fase entre el setè i el desè lloc, haurà de procurar no perdre la categoria.