El partit que s’havia de jugar contra el Figueres diumenge s’ha suspès. Foto: UESA

El 2021 ha començat amb un cas de positiu de coronavirus a la UE Sant Andreu, que ha obligat a suspendre el partit que els quadribarrats havien de jugar aquest diumenge contra la UE Figueres al Narcís Sala (el club va comunicar-ho el passat dia 5). Com passa sempre en aquests casos, caldrà estar atent a l’evolució que hi hagi a la plantilla per veure si hi ha més partits que s’hagin de suspendre.

L’equip de Mikel Azparren, doncs, s’atura per primer cop en aquest curs 2020-21 per culpa de la pandèmia (situació que ja havien patit alguns dels seus rivals) i està pendent del moment en el qual pugui tornar als entrenaments i a competir.

El calendari previst inicialment contempla que en el tram final d’aquest mes els quadribarrats encara han d’afrontar tres partits més: al Narcís Sala contra la UE Vilassar de Mar el pròxim diumenge 17 (en l’estrena de la segona volta), a l’Energia contra la UE Sants (set dies més tard) i de nou a casa, contra l’Horta, el diumenge 31.

JUNTA AJORNADA
Per altra banda, institucionalment el passat 28 de desembre s’havia de celebrar la Junta General Ordinària d’Accionistes, però un dia abans el club va anunciar el seu ajornament a causa de les discrepàncies sobre l’anunci de la data, ja que alguns dels qui haurien hagut d’assistir van queixar-se a les xarxes.

Des de la UESA van assegurar que no volen “cap discrepància pel que fa als terminis” i que es vol garantir “el dret d’informació dels socis i accionistes”. Falta, doncs, que es concreti la nova data de la Junta.