Un moment del partit contra el Manresa. Foto: Judit Andreu / UESA

Dues victòries i dues derrotes en els quatre partits jugats el novembre han provocat que la UE Sant Andreu surti de la zona de play-off. L’equip de Mikel Azparren va estrenar el mes el passat diumenge 1 amb un empat en la visita a l’Hospitalet (0-0).

L’equip, però, continua a tocar de les posicions d’honor de Tercera quan ens aproximem a l’equador de la temporada; els quadribarrats sumen 26 punts en 15 jornades, només un menys que el quart classificat, la Pobla. Els andreuencs, doncs, voldran cloure el 2019 amb dos bons resultats, aprofitant que els últims partits de l’any es disputaran al Narcís Sala. Seran el pròxim dia 15 contra el Vilafranca i set dies més tard contra el Banyoles.

UN MITE PER A LA PORTERIA
Esportivament, la gran notícia del mes passat va ser la marxa de Jose Segovia, que per motius de feina no podia assistir a les sessions d’entrenament. La baixa del jugador es va confirmar el passat 14 de novembre i pocs dies després, el club anunciava la incorporació de Carlos Craviotto. El lleidatà, de 36 anys, va signar un contracte amb la UESA fins a final de temporada amb una opció d’ampliar-la un curs més.

L’ex de l’Ontinyent, el Cornellà o el Sabadell, entre altres equips, ja s’ha convertit en l’habitual sota pals de l’equip.