El ‘play-off’ d’ascens a Segona B es jugarà durant el mes que ve. Foto: UESA

Falta el vistiplau de les autoritats sanitàries del govern espanyol, però si no hi ha un daltabaix, durant la tarda del pròxim dilluns 8 el primer equip de la Unió Esportiva Sant Andreu podrà tornar als entrenaments al Narcís Sala. El conjunt quadribarrat ja coneix molts dels detalls del seu futur esportiu immediat, amb la disputa del play-off d’ascens a Segona B, objectiu que el club perseguia des de fa algunes temporades, de manera que només falta tenir llum verda per començar a preparar-ho. Les sessions seran a porta tancada i en grups reduïts, com passarà amb els seus rivals en aquesta fase decisiva de la temporada 2019-20. Durant el dia d’avui, la plantilla i el cos tècnic han de passar els tests serològics per tal de descartar que hi hagi cap contagi.

Els de Mikel Azparren tindran aproximadament un mes per fer treball específic i de camp de cara a aquesta sèrie de partits, que es jugaran el mes que ve (fixat per al cap de setmana dels dies 18 i 19 del mes que ve i per al qual falta definir la seu, amb el Municipal de Badalona com una de les opcions que ha sonat amb mes força).

De fet, si el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) no capgira la decisió que el Comitè d’Apel·lació de la Federació Espanyola (RFEF) va prendre a finals del mes passat, el conjunt d’Azparren arrencarà aquest play-off com a quart classificat, posició que faria que s’hagués d’enfrontar al campió, el Centre d’Esports l’Hospitalet, en el primer dels dos partits.

L’altra semifinal, doncs, faria que l’Europa i el Terrassa s’enfrontessin amb l’objectiu d’aconseguir l’altre bitllet per a la final que servirà per decidir quin dels conjunts del grup català ascendeix a la categoria de bronze del futbol espanyol, que la temporada que ve canviarà de forma notable, passant dels quatre grups actuals a cinc. Això obligarà a refer els grups i a modificar algunes de les agrupacions geogràfiques, però la RFEF encara no ha anunciat com seran.

RENOVACIÓ 3.0
La UESA ha aprofitat el mesos de confinament per canviar el disseny del seu portal web. La nova pàgina va posar-se en marxa el passat 18 de maig i dona major visibilitat als equips del planter, al projecte Fem UESA, als projectes que el club impulsa fora de Catalunya i a la secció d’eSports.

Tot i això, des de l’entitat han anunciat que tenen previst afegir més seccions i novetats durant els pròxims mesos.