Els quadribarrats viuen un dels millors moments del curs. Foto: UESA

Cinc victòries entre finals de gener i principis d’aquest mes, una ratxa de la qual només pot presumir també el líder, l’Hospi, han servit per disparar el Sant Andreu. Ara que falten 12 partits perquè s’acabi la lliga, els de Mikel Azparren són a només dos punts de la quarta posició, que ocupa un Terrassa en hores baixes.

Els quadribarrats, amb la moral pels núvols, afronten un mes farcit de partits, la dificultat dels quals anirà de menys a més. El primer d’aquests serà el diumenge 10, al Narcís Sala, contra un Ascó que encadena cinc derrotes; una setmana més tard, el conjunt d’Azparren visitarà el camp de la Pobla de Mafumet. Aquesta serà la primera de tres visites consecutives, ja que en aquella mateixa setmana, els d’Azparren visitaran l’Energia per jugar contra el Sants i la Feixa Llarga per enfrontar-se contra l’Hospi. L’últim partit del mes serà a casa, el dia 31, contra el Santfeliuenc.

MÉS QUE UN CLUB
Durant el febrer, a més, el club va seguir demostrant el seu compromís amb les causes més nobles i, el passat dia 18, va signar un conveni amb el projecte Banc de roba per donar un lot de roba a refugiats. A més, cada dimecres a la tarda, l’entitat deixa les instal·lacions del Narcís Sala perquè aquestes persones puguin jugar a futbol. En la jornada del 28 de febrer, els joves van rebre la visita de Rafinha, jugador del primer equip del Barça.

El club, a més, continua implicat amb Proactiva Open Arms; el passat dia 25 alguns jugadors i directius van visitar un dels vaixells de l’ONG, que treballa incansablement al Mediterrani.