El curs 2018-19 encara el seu tram decisiu. Foto: UESA

Amb la temporada 2018-19 encarant ja la recta final, la UE Sant Andreu està a punt per afrontar un mes clau per saber si l’equip aspira al play-off. El conjunt de Mikel Azparren jugarà quatre dels set partits que resten durant les setmanes que resten d’aquest mes d’abril, decidint bona part de les opcions d’acabar entre els quatre primers.

Així, després del triomf contra el Santfeliuenc (3-2) i l’empat de l’Horta al camp de l’Hospitalet (1-1), els quadribarrats han retallat el seu desavantatge respecte de l’equip hortenc, que ara és de tres punts. De les darreres 10 jornades, el Sant Andreu n’ha guanyat vuit i només ha deixat de sumar de tres en tres als camps de l’Hospi i de la Pobla (1-1).

L’equip tancarà el mes visitant el Vilafranca (el diumenge 7 a les 12 del migdia), rebrà, de forma consecutiva, el Cerdanyola i el Castelldefels al Narcís Sala (el dissabte 13 i el dijous 18, respectivament), mentre que l’última partit de l’abril serà el dia 28 al Feliu i Codina contra l’Horta.

COPACAT DEFINIDA
Per altra banda, el segon front obert del tram final del curs, la Copa Catalunya, ja té data i escenari: serà el dimecres 1 de maig, al municipal de la Feixa Llarga de l’Hospitalet contra el Vilafranca.

Els quadribarrats voldran aixecar la segona Copa de la seva història; la primera va ser el 2008, a Sant Carles de la Ràpita, quan l’equip aleshores entrenat per Natxo González va derrotar l’Espanyol (2-1) remuntant un gol de Jonathan Soriano amb dianes d’Álvaro Corral i Dani Martí.