Un temps mort d’un dels partits recents del conjunt groc. Foto: CPC

La segona fase del curs 2019-20 continua avançant i el CP Congrés es manté com un dels candidats a les quatre posicions que donaran dret a lluitar per pujar a OK Plata.

I és que malgrat que els resultats del conjunt de Dani Setién no han estat tan bons com en la primera fase (l’equip groc ha perdut en els seus dos desplaçaments i només va sumar un punt a casa contra el filial del Caldes), la magnífica primera meitat de lliga dels del Congrés els serveix per mantenir-se amb opcions.

Sigui com sigui, superat l’enfrontament contra el Barça C del passat dissabte 8, el conjunt de Setién jugarà un altre partit davant l’afició, set dies més tard contra el GEiEG, en el que serà el darrer partit del mes. El següent repte per a l’equip groc serà l’1 de març, amb un desplaçament al Vallès Oriental per veure’s les cares contra el filial del CH Caldes, un altre dels seus rivals directes.

INAUGURACIÓ IMMINENT
Institucionalment, una de les notícies més esperades pel club va fer-se realitat el passat dilluns 3. Aquell dia, la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) va ser l’escenari de l’acte de creació de la UTE que gestionarà el nou Poliesportiu Municipal Camp del Ferro, que s’ha d’inaugurar el mes que ve (encara falta que es concreti la data definitiva). L’equipament, que es va començar a construir a finals del 2017, està en uns terrenys del carrer Pare Manyanet que abans ocupaven les piscines del CEM Sant Andreu.

Els seus principals usuaris seran el CP Congrés i l’Agrupació Esportiva Sant Andreu, que també formaran part de l’equip gestor, on hi haurà la UFEC, la Federació Catalana de Patinatge, la Unió Barcelonina d’Activitats Esportives-Eurofitness (UBAE).