La representació del club a la Copa del Món. Foto: CNSA

La temporada de natació tot just s’acaba de posar en marxa, i els esportistes del CN Sant Andreu ja s’han penjat les seves dues primeres medalles. Han estat en dues de les proves de la Copa del Món de piscina curta (una a Eindhoven i l’altra a Budapest), en les quals Jèssica Vall i Joan Lluís Pons han demostrat que malgrat que la competició fa poc més d’un mes que ha començat, continuen en forma.

Vall va aconseguir la primera medalla (un bronze) a Eindhoven durant el darrer cap de setmana del mes passat, després de ser la tercera en la final de 200 metres braça amb una marca de 2 minuts, 20 segons i 6 centèsimes. Pons es va quedar a les portes de la medalla en la final d’estils.

El nedador de Sóller, però, va poder treure’s el mal regust de boca pocs dies després a Budapest, en la quarta jornada de la Copa del Món. El balear també va pujar al tercer esglaó del podi de la prova de 400 metres estils el passat dissabte 6 a Budapest en un final molt ajustat en el qual va acabar superant el nedador xinès Yizhe Wang.

Aquesta sèrie de proves, però, continua en marxa tot i que per gaudir de la cinquena i la sisena jornada caldrà esperar fins al mes que ve. El focus de la natació es traslladarà a l’Àsia, amb proves a Pequín i Tòquio.