Puig és el president de l’Eix Comercial Sant Andreu. Foto: Arxiu

El president de l’Eix Comercial de Sant Andreu, Pròsper Puig, afirma a Línia Sant Andreu que “la campanya de Nadal serà fonamental” per tal que el petit comerç del barri i el conjunt de la ciutat puguin mirar de “salvar” un any molt complicat pel sector a causa de la pandèmia del coronavirus.

Puig deixa clar que si el comerç no gaudeix d’una bona campanya de Nadal “tindrem un problema” i explica que el mes d’agost, a diferència d’un juliol que “en línies generals no va anar malament”, ha estat “molt fluix perquè la gent va marxar per fer turisme de proximitat”.

En aquest escenari, el president de l’Eix Sant Andreu fa una crida a la ciutadania perquè “tingui consciència que si vol seguir gaudint d’un comerç amb perfil social, tal com ha pogut fer durant la pandèmia, ha de comprar al petit comerç”. Per últim, Puig afegeix que “el que dictin les autoritats” acabarà marcant molt la situació, tal com ara ha passat amb la mesura de la nova reducció de l’aforament dels bars i restaurants i les seves terrasses.