La Maquinista ja ha acabat la seva transformació. Foto: La Maquinista

Unibail Rodamco Westfield, l’empresa propietària de la Maquinista, ha acabat les obres de renovació del centre comercial andreuenc que va començar el 2019. El cost de la reforma ha estat de 42 milions d’euros. La remodelació ha permès transformar diferents espais i crear-ne de nous per crear una nova oferta comercial, gastronòmica i d’oci amb un total de 19 establiments nous.

Entre les noves botigues destaquen marques com ara Uniqlo, que ocuparà més de 1.000 metres quadrats del centre comercial, Urban Outfitters, amb prop de 800 metres quadrats, o JD Sports, que obrirà un espai també de 800 metres quadrats.

Els responsables del negoci han destacat la remodelació com una “fita especialment significativa” en el context de la pandèmia. “Després de mesos tancats, notem les ganes i la il·lusió dels clients per tornar a gaudir del plaer d’estar amb la família i els amics i la Maquinista és una destinació perfecta per això”, afegeixen des del centre comercial. Per últim, també destaquen que la reforma mostra “el compromís a llarg termini” de la Maquinista amb Barcelona.