Una edició anterior de la Festa del Comerç. Foto: Twitter (@nibelungobcn)

Les associacions de comerciants Onze de Setembre, l’Eix Sant Andreu i Sant Andreu Nord ja ho tenen pràcticament tot a punt per a una nova edició de la Festa del Comerç, que se celebrarà el pròxim dissabte 15 de juny entre les 10 del matí i les 10 del vespre a les rambles de Fabra i Puig i Onze de Setembre, al carrer Gran de Sant Andreu, entre la rambla de Fabra i Puig i el carrer de la Tramuntana, a la plaça del Comerç i al carrer de l’Ajuntament.

Una vegada més la Festa del Comerç servirà per acostar el comerç local a la ciutadania. Tota la gent que assisteixi a la mostra comercial podrà gaudir de les millores ofertes dels comerciants i dels nous productes de la temporada d’estiu.

A banda de les botigues al carrer, al llarg del dia també s’organitzaran diferents tallers, concerts i altres activitats, com ara sortejos, per completar una jornada que tindrà el comerç i les seves promocions com a grans protagonistes.

En paral·lel, i per acabar d’arrodonir el dia, també formarà part de la Festa del Comerç l’entitat local el Banc d’aliments les Formigues, que farà un gran recapte d’aliments, ‘Sant Andreu Batega contra la Fam’, al carrer Segre. Es podrà deixar menjar entre les nou del matí i les set de la tarda.