Una imatge de la mostra de l’any passat. Foto: Arxiu

Arriba una de les cites més destacades de l’any per al comerç local. El pròxim 1 de juny se celebrarà una nova edició de la Mostra de Comerç de Sant Andreu, que tindrà com a emplaçament el carrer Gran de Sant Andreu i a la rambla Onze de Setembre.

Després que l’any passat la mostra s’hagués de traslladar a les places del Comerç, Can Fabra i Orfila i a diferents carrers, com ara el de l’Ajuntament o el de Paixalet, a causa de les obres del carrer Gran de Sant Andreu, enguany la cita torna a la seva ubicació tradicional. Així doncs, més de 200 comerços dels cinc eixos de Sant Andreu –els tres andreuencs, el de la Sagrera i el de la Trinitat Vella­–tornaran a sortir al carrer per mostrar els seus productes i les seves ofertes relacionades amb la moda d’aquesta primavera i del pròxim estiu. La bijuteria artesana, el calçat o la moda íntima tornaran a ser alguns dels protagonistes. La programació de la mostra tornarà a estar complementada amb diferents activitats.

Amb iniciatives com les mostres de comerç, els comerciants locals i de proximitat actuen com un element cohesionador que enriqueix la convivència ciutadana i dinamitza l’activitat comercial dels barris de la ciutat.