Un exemplar de la bossa reutilitzable. Foto: Ajuntament

La pandèmia del coronavirus ha deixat el comerç local en una situació complicada des de fa mesos. Tot i això, els comerciants no es rendeixen i segueixen presentant novetats per tal de reivindicar-se i fomentar que el veïnat els vegi com la seva primer opció a l’hora de fer les compres.

En aquesta línia, una de les iniciatives arriba des de la plaça del Mercadal, on les seves botigues posaran en marxa a partir de l’1 de desembre una campanya de sortejos d’obsequis que durarà 15 dies i que té com a objectiu premiar la fidelitat dels clients . Per participar en els sortejos els clients hauran de fer una compra mínima de 30 euros en una sola botiga i a canvi rebran una butlleta que dirà si són guanyadors d’alguns dels més de 30 premis diferents que hi haurà.

D’altra banda, els eixos i les associacions de comerciants, juntament amb el Districte, promouen les compres sostenibles amb una jornada, el pròxim 27 de novembre, durant la qual entregaran bosses reutilitzables. Per aconseguir-ne una només caldrà presentar un tiquet d’una compra de cinc euros o més a les carpes que hi haurà a les places de la Trinitat, Masadasi del Comerç, al passeig Fabra i Puig davant del número 41, a la rambla Onze de Setembre davant el número 35 i al passeig Maragall amb el carrer Trinxant.