La Rua de Carnaval va omplir els carrers de Sant Andreu. Foto: Ajuntament

El Carnaval és la primera gran festa de l’any i el cap de setmana del 2 i 3 de març es va tornar a demostrar a Sant Andreu. Un any més, la Rua de Carnaval que organitzen l’Eix Comercial i la Comissió de Festes de Sant Andreu va tornar a omplir els carrers de festa, alegria i colors.

Així doncs, la celebració va arrencar el dissabte 2 de març amb diferents activitats al carrer, mentre que a les sis de la tarda va arribar l’hora del cinquè Ball de Carnaval a la sala d’actes de la Fàbrica de Creació, a dins del recinte de la Fabra i Coats. El ball i la gresca van ser els grans protagonistes.

L’endemà la festa va continuar amb la celebració de la 15a Rua de Carnaval de Sant Andreu. Les comparses i les carrosses van animar els carrers del barri al ritme de la música. El dia va arrencar a les 10 del matí amb la concentració de comparses al carrer Concepció Arenal, entre Dublín i Fabra i Puig. Tot seguit va ser el torn de la rua.

Uns dies abans, el 28 de febrer, l’Eix Comercial Sant Andreu va organitzar el concurs de truites, tot un clàssic del Carnaval. Al llarg del matí es va fer l’exposició, mentre que el concurs va tenir lloc a les 12 del migdia i la degustació a partir de dos quarts de sis de la tarda.