Una imatge exterior del nou mercat. Foto: Ajuntament

El nou mercat del barri del Bon Pastor va obrir les seves portes a finals del passat mes d’octubre gràcies a una remodelació que ha convertit l’antic edifici, situat al carrer Sant Adrià, en un de modern i sostenible. L’estrena del mercat era molt esperada pel veïnat.

El nou mercat té espai per a 12 parades i també s’ha obert un supermercat de la cadena Lidl. A la primera planta hi ha les instal·lacions del mercat i de la zona comercial; a l’altell les oficines, les instal·lacions del mercat i el supermercat; a la primera planta subterrània l’aparcament i, per últim, a la segona planta subterrània hi ha els magatzems.

FUNCIONAL I SOSTENIBLE
El nou edifici és funcional per als treballadors i la clientela. Energèticament, el seu disseny permet aprofitar molt bé la llum natural i també té una instal·lació d’última generació per a l’aigua calenta i la climatització. A l’edifici també hi ha plaques solars per produir electricitat per al mateix mercat.

Els paradistes es van traslladar al nou mercat, des de la carpa provisional on eren des de l’any 2009, el passat 24 d’octubre. La festa d’inauguració, però, es farà el pròxim 16 de novembre.