La pàgina 3 d’aquesta edició de Línia Nou Barris està dedicada al Fòrum Fotogràfic que es va celebrar al novembre al centre cívic Can Basté, i als veritables protagonistes, que són els fotògrafs que van poder mostrar la seva feina. Després de parlar amb alguns d’ells, un s’adona de la veneració que senten pels membres del centre cívic. Tots ells consideren Can Basté l’epicentre de la fotografia a Barcelona.
Aquest fet és un signe més de que el districte de Nou Barris està transformant-se i que, poc a poc, va agafant pes dins de tota l’estructura de la ciutat. El nou centre sociosanitari de Cotxeres Borbó, la nova biblioteca de la Zona Nord, el carril VAO i les millores de mobilitat dins del districte. Són proves de que alguna cosa es mou.
Durant una setmana, el món de la fotografia va girar-se cap a Nou Barris. I amb el temps, cada vegada més, hi ha diferents sectors que es fixen en el que passa en aquesta part de Barcelona. La instal·lació de Softonic, les millores al voltant de l’Heron City i el Corte Inglés, etcètera. Ara, encara queda molta feina a fer i no cal descuidar-la. El nou centre cívic a Can Verdaguer, per exemple. No és moment per deixar-se anar, sinó d’apretar les dents i tirar endavant.