Els fets van tenir lloc al carrer Montagut. Foto: Google Maps

Quatre persones van quedar ferides, dues d’elles molt greus i una altra greu, al barri de Can Peguera a principis de mes després que un home disparés a quatre membres d’una mateixa família al mig del carrer. Els fets, avançats per la Cadena SER, van tenir lloc a la confluència dels carrers Urrutia i Montagut, al costat del Parc Central de Nou Barris, i es van produir a causa d’una disputa sentimental entre dues famílies d’ètnia gitana.

Eren al voltant de quarts d’onze del matí del tres de desembre quan la següent imatge va deixar glaçat els vianants que passaven per la zona: un home armat disparant enmig del carrer contra quatre persones que passaven per la zona. Tal com van detallar posteriorment diferents mitjans, els quatre integrants de la família eren un pare, dos dels seus fills i una neta. Els dos ferits molt greus van ser el pare i un dels fills, mentre que la neta només va patir una petita ferida a causa del rebot d’una bala.

L’autor del tiroteig va fugir de seguida del lloc dels fets amb cotxe. Poca estona després, la Policia Local de Sant Adrià de Besòs va aturar un vehicle sospitós, on podia anar l’home a qui els Mossos d’Esquadra ja havien identificat com el presumpte autor dels fets. Dels quatre ocupants que hi havia a dins el cotxe, però, cap d’ells era el sospitós. Tot i que van ser identificats, van quedar en llibertat.

VEÍ DEL BON PASTOR
Tal com va detallar el diari El Periódico, el ferit més greu és un pastor evangelista de l’església del Bon Pastor, molt conegut entre la comunitat gitana. Segons fonts policials citades pel mateix diari, tot hauria començat amb una discussió entre dues famílies emparentades a la casa del pastor evangelista. Una discussió familiar, explica el Periódico, que tindria l’origen en el divorci entre membres de les dues famílies. Al tancament d’aquesta edició la policia encara no havia detingut a l’autor del tiroteig.