Torre Baró ha estat el barri escollit per l’Ajuntament per posar en pràctica, a partir del pròxim mes de desembre, el servei de bus a demanda. El servei permet que amb una trucada o amb una aplicació de mòbil n’hi hagi prou per demanar que l’autobús passi per una determinada parada a una hora concreta.

Des del Districte han explicat que la prova pilot tindrà una durada de dos anys. Posteriorment s’analitzaran els resultats i la valoració dels usuaris per decidir si s’implanta de forma definitiva. El servei el prestarà un minibús molt similar al bus de barri amb el següent horari: feiners de 7.00 a 20.30; dissabtes de 8.00 a 20.30; i festius de 9.00 a 20.30. El bus es podrà demanar en qualsevol moment de l’horari, tot i que s’haurà de fer amb una antelació de dues hores. L’usuari, un cop hagi fet la petició, rebrà la confirmació i dos avisos posteriors, un una hora abans i un altre quan faltin 10 minuts perquè el bus el passi a recollir.

QUEIXES A VIRREI AMAT
D’altra banda, veïns de la plaça Virrei Amat han denunciat que, des que funciona la nova xarxa ortogonal, es produeix una saturació de busos.