A la Prosperitat es va celebrar l’Iftar durant la festa. Foto: Twitter (@daagsi)

L’arribada del bon temps és sinònim de la celebració de moltes Festes Majors al conjunt de la ciutat i Nou Barris no és una excepció.

En aquesta línia, la Prosperitat va celebrar la seva entre el 25 de maig i el 2 de juny, en el que va ser una edició molt especial, ja que aquest any es commemora el centenari del barri. L’inici de juny va suposar que la Prosperitat acabés la seva Festa Major però que se’n posessin en marxa d’altres. Va ser el cas de la Trinitat Nova, que a partir del dia 3 va celebrar la 40a edició de la seva Festa Major, que es va allargar fins al dia 16. Ciutat Meridiana, per la seva banda, va viure la seva diada entre els dies 2 i 10 de juny. Un any més, en tots dos barris, la cultura popular i la gastronomia va ser dos dels grans protagonistes dels actes que es van programar.

Uns dies més tard, el 7 de juny, va arribar el torn de les Roquetes i de la Guineueta. Totes dues es van allargar fins al dia 16.

Pel que fa a les Roquetes, la festa va començar amb la clàssica pancartada i el taller de pancartes per decorar el barri i va continuar el dia 11 amb un programa farcit d’activitats, com ara Roquetes Fashion Wood & Food Week . Pel que fa a la Guineueta, el tret de sortida el va fer el SIMBIRUTA, el Festival Jove de la Guineueta i es va acabar el dia 16, com és tradició, amb el correfoc.

Per últim, les Festes Majors del Turó de la Peira i Can Peguera van arrencar el dia 14 i s’allargaran fins el 23.