El Pantalla Barcelona passarà per Can Basté. Foto: Ajuntament

El cicle de cinema Pantalla Barcelona celebra una nova edició a partir de demà i Nou Barris en serà protagonista. El Centre Cívic Zona Nord, el Casal de Barri de Torre Baró i Can Basté són els tres espais del districte que acolliran projeccions de la cinquena edició del festival.

Precisament, l’estrena tindrà lloc al Casal de Barri de Torre Baró amb la projecció d’una de les obres més destacades, ‘7 raons per fugir’, de Gerard Quinto, Esteve Soler i David Torras. Tot seguit també es projectarà ‘Fool time (job)’, mentre que l’endemà arribarà el torn de Can Basté, on es podrà veure ‘Me llamo Violeta’.

A Nou Barris el cicle continuarà el 10 d’octubre, també a Can Basté, amb la projecció de ‘Memorias de un hombre en pijama’, mentre que les pel·lícules al Centre Cívic Zona Nord es podran veure el 16 d’octubre. Seran ‘Renda básica’ i ‘Empleo’. El 24 d’octubre el festival tornarà a Can Basté amb ‘Push’. Al novembre, el els dies 7 i 14, el mateix espai serà protagonista amb ‘A fábrica de nada (La fàbrica de no-res)’ i ‘Renda bàsica’, mentre que el Centre Cívic Zona Nord projectarà el dia 13 de novembre ‘Push’ i ‘Madrid ‘2120’.

Per últim, el 20 de novembre el Casal de Barri Torre Baró serà el lloc per veure ‘Traceable’ i ‘Mayday’ i l’11 de desembre el Centre Cívic Zona Nord tancarà les projeccions a Nou Barris amb ‘Espero tua (Re)volta’ i ‘Selfies’.