Pregó Nou Barris

Un moment del pregó d’ahir. Foto: Twitter (@sandormartin)

Per fi ha començat la Festa Major de Nou Barris, i no es tracta de qualsevol festa, sinó que, per primera vegada en els darrers dos anys és com les d’abans de la pandèmia. Ahir va tenir lloc el pregó, amb la presència del regidor Xavier Marcé i el primer tinent d’alcaldia Jaume Collboni, que va anar a càrrec del boxejador local Sandor Martín. “Va ser una experiència increïble ser la veu de tots els barris on he crescut”, va dir emocionat a través de Twitter.

A banda d’aquest pregó tan especial, una altra bona notícia és que encara hi ha per davant quatre dies d’activitats, com ara visites guiades, concerts, balls, teatre i activitats infantils, entre altres. Una de les més destacables és la Cursa Popular de Nou Barris, que es farà el pròxim 22 de maig i arrancarà a passeig d’Andreu Nin amb pintor Alsamora.

Música i mercat modernista

Pel que fa a la música, es podrà gaudir del festival de flamenc R(OLES), que tindrà lloc durant el cap de setmana del 21 i 22 de maig. Concretament, dissabte hi haurà les actuacions de Las Noray i Las Migas, que submergiran el públic en un univers de buleries, tangos i rumbes, entre altres. Això no és tot. Els veïns també poden gaudir del mercat modernista al pati de la Seu del Districte i a la plaça Joaquim Serra, on es poden trobar desenes de parades amb productes de gastronomia, higiene o bijuteria.