Una imatge de la protesta del passat mes de desembre. Foto: Twitter (@9bCabrejada)

La plataforma Nou Barris Cabrejada, que representa un centenar d’associacions del districte, ha denunciat en un comunicat que, tant la Generalitat com l’Ajuntament, “menyspreen la crida contra la pobresa i la injustícia social” que, segons ells, fa temps que duen a terme.

La plataforma recorda que des de la manifestació del passat 11 de desembre, durant la qual van entregar un document a la Generalitat i a l’Ajuntament per buscar solucions a la situació que pateixen molts veïns del districte, “ningú, ni el Districte, ni l’Ajuntament ni la Generalitat, s’ha dignat a respondre ni a donar cap senyal d’interès pel tema”. La plataforma també ha adreçat recentment una carta oberta a l’alcalde Trias, on el culpen d’haver acusat la plataforma “d’una campanya violenta contra la regidora del districte per obscurs interessos polítics”.

L’AJUNTAMENT ES DEFENSA
En una entrevista publicada en aquesta mateixa edició, la regidora del Districte, Irma Rognoni, afirma estar d’acord amb la celebració d’una audiència pública extraordinària, tal com la plataforma afirma que ha demanat, perquè creu que serà “una bona oportunitat per donar a conèixer tota la feinada social que hem fet”. Tot i això, recorda que “ningú havia entrat cap sol·licitud al respecte”, i afegeix que des del consistori només se n’ha tingut coneixement pel comunicat de la plataforma.

Finalment, Rognoni rebutja del tot que des del Districte es menyspreï la plataforma.