El casal es farà a la primera planta de l’edifici de la imatge. Foto: Google Maps

El govern municipal ha aprovat recentment el projecte per a la construcció d’un nou casal de barri a Torre Baró.

El nou equipament s’ubicarà a la primera planta d’un edifici de nova construcció al número cinc de l’avinguda d’Escolapi Càncer i necessitarà una inversió d’1,3 milions d’euros. La instal·lació, segons han explicat des del Districte, “disposarà de diverses sales de reunions, aules i un punt de trobada”. Està previst que les obres comencin abans de l’estiu i que tinguin una dura de 10 mesos. Segons el Districte, aquest equipament “dotarà el barri d’un espai sociocultural i de proximitat per promoure les activitats i les iniciatives de les entitats socials, culturals i veïnals, a més de millorar la qualitat de vida de la ciutadania”.

El centre ocuparà un espai de quasi 1.500 metres quadrats i tindrà “una zona de trobada amb lloc per seure-hi i taules una aula de cuina, aules taller, una sala de reunions i una sala aula polivalent”, explica el Districte en un comunicat.

ASSOCIACIÓ DE VEÏNS
El casal de barri també disposarà d’un espai reservat per a l’Associació de Veïns de Torre Baró, un altre per a la gent gran, a més d’un buc d’assaig, un magatzem i una sala de direcció i serveis.