L’Alcalde de Barcelona ha estat l’encarregat de fer l’entrega de les claus dels 56 habitatges de la Torre Júlia per a la gent gran.

Ricard Galiana, Sergi Pons i Pau Vidal són els creadors d’aquest original alhora que modern i còmode edifici. Situat a Via Favència número 350, compta amb un total de 17 plantes i 77 pisos. La majoria de les plantes consten de sis habitatges per replà, dos ascensors i un muntacamilles. Els habitatges tenen uns 40 metres quadrats de superfície, i incorporen un dormitori, una sala d’estar-menjador-cuina i bany. A més, estan adaptats a les necessitats de la gent gran. En aquest sentit, les dutxes són arran de paviment, hi ha alarma centralitzada tant al bany com al dormitori i els endolls estan situats a una alçada còmoda, entre d’altres detalls.

A més, la promoció té també diferents sales polivalents, bugaderia d’autoservei i serveis complementaris, com ara consergeria i teleassistència.

Amb aquesta promoció, Barcelona compta ja amb un parc total de 1.130 habitatges amb serveis per a gent gran en funcionament.