Líders polítics i entitats del districte feliciten la capçalera per assolir el centenar d’edicions.

 

Janet Sanz, Regidora (BComú)

Com a regidora, us felicito per aquests 100 números i per la vostra aportació i dedicació. La premsa local és indispensable perquè els veïns i veïnes puguin conèixer la realitat més propera de persones reconegudes i anònimes, d’associacions combatives i entitats socials, etc. Llegint el Línia estem al dia de les coses que passen en un territori tan estimat i amb caràcter com és Nou Barris. Us animo a seguir fent aquesta bona tasca amb rigor i professionalitat!

 

Santiago Alonso, Regidor President (Cs)

Primer, felicitar Línia Nou Barris per la seva tenacitat i aconseguir arribar a l’edició 100. En l’era digital, amb la competència que això suposa, no és fàcil. En segon lloc, remarcar la importància dels mitjans locals, especialment en una època de trending topics on de vegades s’aposta per la informació morbosa. El fet de tenir informació local és molt important. Sovint sabem el que passa a quilòmetres de distància però no el que passa als barris.

 

Sergi Vargas, PSC

Volem felicitar-vos per celebrar la publicació de l’edició 100. En un món globalitzat en què el focus d’allò més noticiable s’ha ampliat, la tasca d’apropar la realitat més propera a la ciutadania és una feina encomiable. La proximitat i la feina ben feta són elements que us doten de valor. Per això el paper de la premsa local és essencial per als barris, com a altaveu dels problemes i necessitats de veïns i veïnes. Esperem que seguiu explicant la realitat dels barris.

 

Adrià Ventura, PDeCAT

Arribar a l’edició número 100 és un gran èxit per a un mitjà de proximitat. Ens informeu, des d’un periodisme de qualitat, sobre el dia a dia del districte i toca felicitar-vos per aquest èxit i donar-vos les gràcies. La vostra feina permet la comunicació propera, a peu de carrer, donant veu als barris, a les seves entitats i al seu veïnat. Feu que es coneguin les diverses realitats del nostre districte, de les quals ens sentim tan orgullosos. Per cent números més!

 

Javier Barreña, PP

Los medios de comunicación de proximidad ejercen un gran papel en la vida de los ciudadanos, que en muchos casos no nos damos cuenta de su importancia en nuestro día a día. Hoy los grandes medios de comunicación se olvidan de los distritos y de los barrios centrando sus informativos en los titulares del país. De ahí el reconocimiento que quiero hacerle a Línia Nou Barris, que nos permite que los vecinos nos enteremos de lo que ocurre en nuestras calles y plazas.

 

Quim Sangrà, ERC

Cal felicitar-se dels 100 números del Línia Nou Barris. La premsa local ens aporta una visió de proximitat que fa barri i districte. Portem construint els barris des de sempre i el districte, com a tal, des de fa més de 30 anys. Les xarxes veïnals fan aflorar interessos compartits i àmplies complicitats i, sense soroll, apareix una identitat comuna i diversa. En aquest context, el paper dels mitjans ‘de carrer’ com el Línia és fonamental. Per molts més anys!

 

Eugeni Chafer, coordinador ANC Nou Barris

Des de l’ANC Nou Barris volem felicitar el Línia Nou Barris pels seus 100 números. Segur que l’any 2009 va fer falta un alt grau d’atreviment i un punt d’inconsciència, en plena explosió de la crisi, per crear el projecte. La informació propera i de servei de Nou Barris que ens oferiu sempre es troba a faltar als grans mitjans i heu sabut trobar la manera de fer-nos-la arribar. Desitgem que pugueu seguir ‘fent barris’ durant molts més anys.

 

Filiberto Bravo, president AV Ciutat Meridiana

Des de l’Associació de Veïns de Ciutat Meridiana volem felicitar el Línia Nou Barris per haver arribat a l’edició número 100. La informació que publiqueu al vostre mitjà és molt important per tal que la gent sàpiga què passa als barris i quina és la nostra realitat. Llegir-vos i trobar informació que sempre té un angle local serveix per arribar als veïns, cosa que amb la informació de caràcter general de la televisió i la premsa és més difícil.

 

Emilio Llamas, president CF Montañesa

Com a president del CF Montañesa i lector de premsa vull felicitar Línia Nou Barris per arribar al número 100. També per la vostra gran tasca com a mitjà local i de proximitat i pel vostre tracte dels temes que afecten els ciutadans de peu, que ens fan veure les coses tal com són i poder entendre-les una mica millor. Us encoratjo a continuar per poder seguir celebrant moltes més edicions. Feu una gran feina.

 

Juan Tornero, president Eix Nou Barris

Des de l’Eix Nou Barris Centre Comerç, format per l’Associació de Comerciants Via Júlia, la Unió de Botiguers Pi i Molist i la Unió de Botiguers del Passeig del Verdum, volem donar la més sincera felicitació a Línia Nou Barris pel seu número 100, ja que per a nosaltres, com a comerciants, representa una molt bona eina de comunicació amb els veïns i veïnes i una manera eficient de fer barri. Felicitats i per molts anys!