La Prospe Beach, un dels esdeveniments més destacats que s’organitzen cada any al barri de la Prosperitat, no se celebrarà enguany a causa del coronavirus.

En un comunicat fet públic el passat 29 de maig, la Comissió Prospe Beach va anunciar la cancel·lació de la 26a edició d’aquest esdeveniment que converteix la plaça Àngel Pestaña en la ‘platja’ del barri i que durant tres setmanes de juliol es converteix en l’epicentre social del veïnat amb el voleibol com a proposta estrella.

Des de la comissió organitzadora van explicar que la suspensió era la millor decisió veient la situació actual, al mateix temps que van prometre que això “és una pausa” i que la Prospe Beach “tornarà amb més força”. Des de la comissió també van voler destacar que l’esdeveniment “cada any es fa més gran”, cosa que es veu amb el creixement dels tornejos de voleibol i amb l’èxit de les sessions matinals per als grups infantils.

FESTA MAJOR
D’altra banda, la Prosperitat va celebrar a finals de maig i principis de juny una versió reduïda i en línia de la Festa Major. El protagonisme, un any més, el van tornar a tenir les penyes dels barris, que a través de diferents vídeos van demostrar que sempre estan a punt per a la diversió.