Les festes majors de barri pràcticament s’han acabat però encara no totes. Després de l’aturada estiuenca arribarà el torn de Verdun, on del 25 al 29 de setembre se celebrarà una Festa Major que permetrà donar la benvinguda a la tardor i que els veïns gaudeixin d’un ampli ventall d’activitats pensades per a tots els públics.

Així doncs, la Festa Major arrencarà el dia 25 amb la caminada ‘Les dones del barri’. El mateix dia es farà la xerrada ‘La dona i l’educació’ i la inauguració de l’exposició ‘Retrats d’un barri: un viatge en blanc i negre’. L’endemà els actes seguiran amb la presentació del projecte Radars, una sessió de Cinefòrum i, entre d’altres, un concert de flamenc. El divendres 27 serà el torn de la mostra d’entitats del barri, de la tarda de jocs infantils i l’actuació del grup XIP-XAP i, finalment, la Nit Jove Verdum amb diferents concerts.

El penúltim dia, el dissabte 28, arribarà el torn del pregó, que anirà a càrrec del Grup Teatral Xerinola. Aquell dia també es farà el sopar popular de ‘traje’ i la nit de ball amb l’Orquestra Costa Blanca.

La Festa Major s’acabarà el dia 29 amb un dia farcit d’activitats. Algunes de les més destacades seran la festa de l’escuma, el vermut musical amb Metraka Rumba, el correfoc amb el Grup de Foc de Nou Barris i, per últim, els focs artificials.