El nou Parc de l’Aqüeducte. Foto: Districte

Els veïns de Ciutat Meriadiana ja disposen d’un nou espai verd al barri, on se situava l’antic camp de futbol. Amb més de 12.000 metres quadrats, el parc de l’Aqüeducte es va estrenar divendres passat, tot coincidint amb la Festa Major del barri. El nou espai neix del Pla de Barris de la Zona Nord i ha suposat una inversió de tres milions d’euros.

L’espai està connectat amb la serra de Collserola i s’ha urbanitzat tenint en compte l’accessibilitat. Disposa de diferents zones d’estada, espais infantils i zones d’activitat física per a totes les edats amb aparells de gimnàstica i vuit pistes de petanca. Al nou parc també hi ha una pista amb grada que servirà com a camp de futbol 7 i per a celebracions del barri, així com una pista de bàsquet.

L’aqüeducte, un dels elements més simbòlics de l’espai, estrena un nou enllumenat que destacarà els seus arcs i simularà el pas de l’aigua. L’objectiu d’aquesta millora és ressaltar la bellesa arquitectònica d’aquest conjunt que es va construir a finals del segle XIX per abastir d’aigua la ciutat.