L’empresari barceloní del sector flequer Josep Bou, escollit recentment nou candidat del PP de cara a les eleccions municipals del mes de maig, va escollir fa pocs dies Nou Barris per fer la presentació oficial de la seva candidatura. L’espai triat per Bou va ser el monument a les víctimes de l’atemptat d’Hipercor, a l’avinguda Rio de Janeiro.

Bou, que es presenta com a independent, va amagar les sigles del PP durant la seva compareixença. Al llarg del seu discurs, el nou candidat dels populars va voler remarcar el seu perfil “d’empresari i no de polític” i va deixar clar que ell aposta per un “Ajuntament que no tingui color, només gestió”. També va dir que no el preocupa Vox perquè “és la dreta pura i dura, jo representaré el centredreta”.

SUPORT A VALLS
L’empresari també va explicar que ha rebutjat integrar-se a la candidatura de Manuel Valls, tot i que va afegir que “si ha de ser alcalde amb la meva ajuda, ho serà”. També va deixar la porta oberta a pactar-hi després de les eleccions.

Pel que fa a l’independentisme, Bou va assegurar que “Barcelona no ha de ser la capital d’una república”. També va aprofitar el debat al voltant de la via eslovena per dir que “Barcelona no és Eslovènia, és Espanya”.