Imatge de l’immoble on es van produir els fets. Foto: Google Maps

Un home de 34 anys va resultar ferit greu diumenge al matí al carrer Pruit del barri de Torre Baró després de rebre un tret a l’abdomen quan va intentar evitar una agressió masclista.

Els fets van succeir després que un home de 71 anys es presentés a la casa de la seva exdona, de la mateixa edat, per emportar-se-la a la força amb amenaces. Va ser en aquest moment quan un veí va escoltar la discussió i es va presentar a l’immoble de la dona per intervenir i salvar la víctima. La reacció de l’exmarit, però, va ser disparar-li un tret a l’abdomen amb l’arma de foc que duia al damunt.

Quan els Mossos d’Esquadra van arribar a l’immoble després de ser alertats. L’agressor ja havia fugit amb el seu vehicle. Tot i això, i gràcies a la col·laboració de la seva exdona, els Mossos d’Esquadra van poder parlar amb ell per telèfon i convèncer-lo perquè s’entregués.

Dues hores més tard l’home, de veí de la Bisbal del Penedès, es va entregar a la comissaria del Vendrell, on va reconèixer els fets. Està acusat de temptativa d’homicidi amb arma de foc i tinença d’armes.

Per la seva banda, el ferit va ser traslladat a l’Hospital Vall d’Hebron i no es tem per la seva vida. Pel que fa a la dona, va resultar ferida lleu, ja que es va donar un cop quan intentava fugir de l’agressor.