Protesta Torre Baró

Un dels talls organitzats pels veïns del barri. Foto: Twitter (@AVAUP2)

Els veïns de Torre Baró han dit prou al servei d’autobusos que TMB els ofereix. Tal com van denunciar fa pocs dies des de l’Associació de Veïns de Torre de Baró, des que l’empresa pública va començar a gestionar els autobusos que arriben al barri el canvi ha estat “radical”, sobretot amb la línia 180. És per aquesta raó que el veïnat ha començat una campanya que consisteix a tallar carrers cada divendres fins al pròxim 27 de maig. Avui, precisament, es farà una protesta.

Als veïns d’aquest barri de muntanya els hi sobren les raons per tirar endavant aquesta iniciativa. Tal com van assegurar, els autobusos són petits, les freqüències en les quals passen poden ser de 40 minuts i a vegades “deixen tirada” i “totalment incomunicada” una part del barri. Per si aquestes queixes no fossin prou, encara hi ha més. “Regularment, circulen autobusos amb goteres, bruts i que són els més vells de l’empresa”, van afegir.

Pel que fa al tracte rebut per part de TMB, el veïnat lamenta que no s’ha donat resposta a les seves queixes ni tampoc a les peticions de reunions que se li han fet. “Torre Baró és Barcelona, exigim que se’ns tracti com mereixem”, van insistir.

Un altre bus a demanda

Per la seva banda, TMB considera que la millor solució per a aquests problemes seria posar un altre bus a demanda, que s’afegiria als dos que ja hi ha a les hores punta a la part alta de Torre Baró i de Vallbona. Una opció, però, que no convenç els veïns. Per últim, TMB també ha explicat que les avaries s’estan reduint i que aviat es farà una incorporació de busos nous.