Parc Tecnològic

Barcelona Activa organitza tallers i visites a l’equipament durant aquest diumenge 22 de maig. Foto: Barcelona Activa

Arriba la Festa Major de Nou Barris i Barcelona Activa s’hi suma amb una jornada de portes obertes al Parc Tecnològic. Durant tot aquest diumenge, 22 de maig, s’organitzaran visites i tallers perquè la ciutadania pugui conèixer els equipaments de l’agència al districte. A més, el mateix dia el Campus 42 Barcelona també celebrarà formacions sobre programació per a persones no expertes.

Les activitats estrella de Barcelona Activa durant la diada seran les visites guiades i teatralitzades al Parc Tecnològic a càrrec de Marie Curie i Albert Einstein, en què es presentaran els serveis i espais que ofereix el Parc. El recorregut durarà uns 30 minuts i es faran diferents sessions al matí entre les 11 i les 14 hores i també a la tarda entre les 16 i les 19 hores.

A l’Ateneu de Fabricació del Parc també es durà a terme el taller Aprenem a fer estampació amb vinil per fer guardaentrepans, samarretes o enganxines. El taller té una durada de dues hores i es farà dos cops (de 10h a 12h i de 12h a 14h). S’ofereixen una desena de places per cada sessió i s’hi pot apuntar tothom de més de 7 anys, tot i que els menors han d’anar acompanyats.

A més, durant la jornada també s’impartiran quatre masterclasses d’una hora de durada a les aules del Cibernàrium Nou Barris del Parc i de dues temàtiques diferents: Taller de ciberseguretat per famílies (al matí) i Educar per detectar fake news (a la tarda).

Més enllà de tots els actes organitzats per Barcelona Activa, el Campus 42 Barcelona també organitza la formació Programació per a no programadors. Es tracta de tres tallers per a persones a partir de 15 anys i amb una durada d’una hora i mitja. Les sessions començaran a les 10h, a les 11:30h i a les 13h.

Per apuntar-se a les activitats es pot fer de manera presencial a la recepció de la seu del Districte de Nou Barris, a excepció dels dos tallers del Cibernàrium, en què la inscripció ha de ser online.

Es pot consultar tot el programa d’activitats de la Festa Major de Nou Barris en aquest enllaç.